BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Mākslas nodaļas audzēkņi dodas muzejos un izstādēs

22.oktobrī Mākslas nodaļas audzēkņi devās uz Rīgu, lai skatītu lielo mākslu muzejos un izstāžu zālēs. Tika pabūts Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā, kur apmeklēta tekstilmākslas izstāde “Rok-darbi”, kurā apkopoti spožākie Latvijas 20. gadsimta 60.–80. gadu tekstilmākslas meistaru darbi.

Pēc tam audzēkņi iepazinuši Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstādes, kā arī Swedbank centrālajā ēkā esošo Ilzes un Kristīnes Luīzes Avotiņu mākslas darbu izstādi “Miera seja”.

Skolotāja Svetlana Rājeva teic, ka diena bijusi piepildīta gan ar mākslas darbu baudīšanu, gan citiem emocionāliem mirkļiem. Kopīga pastaiga pa Vecrīgu, putnu barošana, Brīvības piemineklis tuvplānā, Parīzes sajūtas, pirmreizīgas izjūtas vēl nakad neapmeklētos muzejos – tie ir daži no neaizmirstamajiem mirkļiem. Un, protams, kopbilde pie Latvijas Nacionālā mākslas muzeja, bildes fonā – zelta aplis , ko veido arī vairāki mūsu skolas audzēkņu zelta gabaliņi. Lai visi visur būtu laikā, kopā, drošībā un emocionālā komfortā, rūpējās skolotājas Aija Ušerovska, Olita Dzelzkalēja, Mārīte Šulce un Signe Pansova. Tas viņām labi izdevās, jo audzēkņi no Rīgas atgriezās jauniem iespaidiem bagāti un paguruši. Bet tā jau pēc saturīgi pavadītas dienas ir vienmēr!

Skolotājas un skolēni ir pateicīgi Bauskas novada pašvaldībai par iespēju doties šādā izglītojošā izbraukumā!

Close Menu