BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Konkursā „Latvijas gada ģitārists 2022” gūta atzinība un pieredze

Mūsu skolas ģitāras klases audzēkņi piedalījās konkursā “Latvijas gada ģitārists 2022”. To rīkoja privātā mūzikas skola “BJMK Rokskola” sadarbībā ar Jelgavas mūzikas vidusskolu un Latvijas klasiskās ģitārspēles skolotāju un ģitāristu asociāciju. Jelgavas Mūzikas vidusskolā 11.maijā meistarībā mērojās jaunie ģitāristi no daudzām mūzikas skolām. Par šī konkursa nopietnību un augstajām prasībām liecina tā iniciatīvas grupas sastāvs – Latvijā pazīstami mūziķi un nozares speciālisti K. Zemītis, M. Kupčs, E. Rožkalns un V. Kudrins. Šogad žūrijā strādāja jau minētie K.Zemītis, E.Rožkalns, M.Kupčs, kā arī S.Kozlovskis, V.Kudrins un Macpans.

Brīvas izvēles divus dažāda rakstura un laikmetu skaņdarbus savā versijā no Bauskas MMS uz Jelgavu žūrijas vērtēšanai aizveda P.Straumes audzēkņi Rūdolfs Gustavs Gailis (3.kl.), Madara Zoliņa (1.kl.), Nadīna Zaķe (1.kl.).

Keita Maldute (4.kl.), skolotāja Laura Krasņikova audzēkne, sīvā konkurencē saņēma atzinību. Pārējie dalībnieki saņēma diplomus, kas apliecina viņu dalību šādā nopietnā konkursā.

Sveicam pedagogu Lauri Krasņikovu un Keitu Malduti!

Close Menu