BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Zīmējumi novērtēti ar zelta, sudraba un bronzas medaļu komplektu

Jaunais gads  BMMS mākslas nodaļā ir sācies ar sasniegumiem  52. Starptautiskajā pasaules bērnu mākslas konkursā Taivānā ( Ķīnas Tautas Republika).

Pirms dažām dienām no Taivānas pārstāvniecības Latvijā skola saņēma zelta, sudraba un bronzas medaļu, kā arī piecus atzinības rakstus. Zelta godalgu par darbu „Pasaule” ieguva mākslas nodaļas 3. klases audzēknis Olivers Kūmiņš ( skolotāja Mārīte Šulce). Viņš uzzīmēja pasaules jauniešu iecienīta ASV repera portretu. Dziedātāja skatuves vārds ir Lucid Dreams. 

Sudraba medaļa ir piešķirta 5.klases audzēknim Rodrigo Galanam (skolotāja Signe Pansova), bet bronzas medaļu saņems 4. klases skolniece Elīza Bundure (skolotāja Olita Dzelzkalēja). Atzinības raksti tiks pasniegti 1. klases audzēknei Rūtai Jansonei ( skolotāja Mārīte Šulce), 4. klases audzēknēm Sarmai Neimanei un Evelīnai Mikutelei (skolotāja Olita Dzelzkalēja), 3. klases audzēknei Sofijai Annai Strazdiņai un Kitijai Asonei (skolotāja Mārīte Šulce). BMMS audzēkņu godalgotie darbi ir publicēti apjomīgā konkursizstādes katalogā.

Pasaules bērnu mākslas konkursā Taivānā pavisam tika iesniegti BMMS mākslas nodaļas 19 audzēkņu darbi. Jau vairākas reizes mūsu jauniešu zīmējumi šajā konkursā tikuši novērtēti ar visaugstākajām godalgām un atzinības rakstiem. Pērn zelta medaļu Taivānas konkursā saņēma Rodrigo Galans, bet sudraba – Marta Spruntule.

Close Menu