BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Ziemassvētku Prieks ienāk Mākslas nodaļā

Prieks. Tas bija atslēgas vārds Mākslas nodaļas organizētajam 1.semestra noslēguma pasākumam 21.decembrī. Prieks par audzēkņu sasniegumiem ikdienas darbā (izstādes visos stāvos!). Prieks par Atzinības rakstiem un labām liecībām. Prieks par pašceptu un pašrotātu piparkūku. Prieks par pedagogu un audzēkņu saskaņu Mākslā.

Tik daudzveidīgs un krāsains bija šis mirklis divu stundu garumā. Skolas zālē audzēkņi tika gan pie liecībām, gan pateicības rakstiem, gan savu skolotāju labajiem vārdiem. Prieks bija arī klātesošajiem audzēkņu vecākiem, kuri pirms svinīgā pasākuma varēja izstaigāt skolas 4 stāvos izvietotās darbu izstādes. Šogad darbu “raža” īpaši bagātīga, pedagogiem un pašiem autoriem ir iemesls lepoties. Rūpīgi visi darbi tika analizēti un vērtēti Lielajā pusgada darbu skatē dienu iepriekš.

Darbojās arī piparkūku apgleznošanas nodaļa, kas tika izveidota tieši šodien – gaitenis pārtapa kulinārijas mākslas telpā. Kamēr tika izsniegtas liecības, glazūra jau bija sacietējusi un piparkūkas gatavas!

Pasākumu vēl emocionālāku padarīja Mūzikas nodaļas sveiciens – muzicēja flautas pedagoģe Inta Paula Briņķe un Anete Duntava, kā arī kora klases meitenes. Viņas atbalstīja koncertmeistare E.Bonāte.

Galerijā – neliels ieskats pasākumā un darbu izstādēs un skatē.

Close Menu