BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Instrumentu sēta gatava – nāc un aplūko!

Veiksmīgi noslēdzies biedrības “Bauskai un mūzikai” iesniegtais un projektu konkursā “IEDZĪVOTĀJI VEIDO SAVU VIDI” atbalstu guvušais projekts “Instrumentu sēta”.

Šīs sabiedriski nozīmīgās aktivitātes rezultātā pie Bauskas MMS Upmalas ielā tapis jauns objekts – sēta. Tās uzdevums ir ne tikai norobežot skolas teritoriju (protams, jebkura sēta to arī dara!), bet arī vizuāli vēstīt par mācību iestādi. Sētu īpašu dara tās uzbūve, jo par rotājošiem elementiem te izmantoti metāla pūšamie instrumenti. Savulaik tie palīdzējuši daudziem jaunajiem mūziķiem Bauskas Mūzikas skolā apgūt to spēles prasmi, bet tagad tos varam aplūkot vides objekta statusā.

Jaunizveidotais vides objekts “Instrumentu sēta” ir  pievilcīga vieta pilsētas iedzīvotājiem, te ir iespēja skolas audzēkņiem kopā ar ģimeni iemūžināt sevi interesantā foto, kā arī aplūkot instrumentus.

Projekta realizēšanā bija iesaistīti biedrības “Bauskai un mūzikai” (suminājums Diānai Siliņai!) pārstāvji, sadarbības partneri, Bauskas Mūzikas un mākslas skolas darbinieki (īpašs paldies Mārim Slokam un Valdim Raisteram!). Kopīgi veiktie organizatoriskie un saimnieciski tehniskie darbi vainagojušies ar skaistu rezultātu.

Priecājoties par šo kopdarbu, skolas direktore Anita Velmunska atzīst, ka sēta būs jauns pārbaudījums Bauskas sabiedrībai – kā protam novērtēt un saudzēt jauno, skaisto un savdabīgo vaibstu pilsētas sejā. Lai mums izdodas!

Close Menu