BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Pedagogi darba sanāksmē apspriež aktualitātes

Ceturtdien, 3.martā, E-klases videosaziņas rīkā notika Bauskas MMS Mūzikas nodaļas pedagogu darba sanāksme, ko organizēja direktores vietniece Inita Idere-Bankava.

Pedagogi apsprieda šī trauksmainā laika aktualitātes. Tika runāts par situāciju, kad notiek Krievijas izraisītā karadarbība Ukrainā. Pedagogu uzdevums šajā situācijā līdzās sava darba veikšanai ir būt informētiem, izprotošiem, gataviem rīcībai dažādās ekstremālās situācijās. Esam solidāri ar Ukrainu! Kora klase apgūst Ukrainas himnu. To var darīt katrs!

Sākot ar martu, mainījušies epidemioloģiskie noteikumi. Atcelti vairāki ierobežojumi, tostarp masku lietošana nodarbībās 1.-3.kl. audzēkņiem un citi.

I.Idere -Bankava pateicās pedagogiem par sapratni un koleģialitāti slimības Covid-19 uzliesmojuma laikā janvārī un februārī. Daudzi pedagogi bija spiesti strādāt divos režīmos – gan klātienē, gan attālināti. Īpaši grūti tas bija, organizējot grupu nodarbības. Tāpat nācās arī aizvietot sasirgušos kolēģus, tehniskos darbiniekus, veikt dažādus neparedzētus un ārpuskārtas pienākumus.

Domājot par nākotni un raugoties tajā ar cerībām, tika spriests arī par audzēkņu dalību konkursos un pasākumos. Atbildīgākais no tiem ir konkurss – koncertcikls TALANTS LATVIJAI 2022. Konkursa I kārtas norise plānota no 2022. gada 5. marta līdz 10. aprīlim Rīgas Latviešu biedrības Zelta zālē. Bauskas MMS diena šajā konkursā ir 9.aprīlis.

Pamazām tiks atjaunota arī iespēja audzēkņiem uzstāties savā skolas zālē, iepriecinot vecākus un citus interesentus. Pirmais šāds pasākums varētu notikt marta beigās. Tur uzstāsies gan skolas puiši ar tradicionālo pavasara sveicienu, gan “Talants Latvijai” konkursanti.

Close Menu