BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Trīs ATZINĪBAS Aijai Ušerovskai..

..un viņas audzēkņiem Andrejam, Klāvam un Akselam Mariusam izdevies iegūt Ogres MMS rīkotajā konkursā “Ilustrējam kopā ar Zeberiņu”.

Priecājamies, ka visi trīs Bauskas MMS audzēkņu darbi, kas bija iesniegti konkursam, saņēmuši Atzinības rakstus. Klāvs Šķenders to saņēmis par ilustrāciju pasakai ” Kā balodis ligzdu taisīja”. Andrejs Tirols ilustrēja pasaku “Kā lapsa mācīja vilku zvejot”, savukārt Aksela Mariusa Miziša versija par tautas pasaku pārtapusi ar Atzinību novērtētajā darbā “Reiz zaķim apnika dzīve, visi viņu vajā…”.

Kā vēstīts Ogres MMS mājas lapā, “Ogres Mūzikas un mākslas skolas Izstāžu zālē līdz 13. oktobrim iespējams apskatīt mūsu skolas rīkotā jauno mākslinieku konkursa “Ilustrējam kopā ar Zeberiņu” dalībnieku darbu izstādi. Izstādē apskatāmi vairāk kā 100 bērnu un jauniešu darbi no 22 Latvijas mākslas skolām.

Ogres Mūzikas un mākslas skola savu konkursu ciklu “MEISTARI UN MĀCEKĻI” veiksmīgi aizsāka 2021. gadā, startējot ar rīkoto Latvijas mēroga konkursu “Ar Purvīša acīm”. Cikls “MEISTARI UN MĀCEKĻI” ir īpaši veltīts mākslas meistarības apguves klasiskajiem pamatiem, un katrs šī cikla konkurss tiek veltīts kāda izcila latviešu mākslinieka radošajam mantojumam, ar mērķi to aktualizēt mūsdienu apmācības procesā.

2022. gada novembrī Mākslas joma izsludināja cikla otro konkursu “Ilustrējam kopā ar Zeberiņu” par godu grafiķa, grāmatu ilustratora un gleznotāja Indriķa Zeberiņa 140 gadu jubilejai.” Bauskas jaunie mākslinieki arī pagājušajā mācību gadā piedalījās šajā konkursā.

Vairāk par šī gada konkursu, tā dalībniekiem un žūriju varam izlasīt šeit.

Skolotāja Aija Ušerovska 10.oktobrī kopā ar Andreju un Akselu devās uz apbalvošanu, kā arī apskatīja konkursa darbu izstādi, kurā aplūkojami arī mūsu mākslinieku darbi.

Sveicam puišus un pedagoģi!

Close Menu