BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Skolas orķestris pieskandina Rīgu un gozējas jaunā noformējumā (paldies pašvaldībai!)

XXVII Vispārējos latviešu Dziesmu un deju svētkos piedalās skolas pūtēju orķestris Aigara Dziļuma vadībā. Apgūts apjomīgs repertuārs, sniegums atrādīts skatēs un koncertos, jūlija pirmajā dekādē kolektīvs ir Rīgā, lai aktīvi piedalītos mēģinājumos un koncertos. Jau izbaudīti neaizmirstami saulaini un lietaini mirkļi dalībnieku svētku gājienā, kurā piedalījās un ar audzēkņiem lepojās arī skolas direktore Anita Velmunska un vietniece Inita Idere-Bankava. Pabūts atklāšanas koncertā, apgūta sadzīve naktsmītnēs.

Bauskas novada pašvaldība atbalstīja biedrības „Bauskai un mūzikai” projekta „Bau_skan” īstenošanu un piešķīra lielāko daļu no nepieciešamā finansējuma vienota noformējuma iegādei mūsu orķestra dalībniekiem. Šis projekts tika iesniegts, atbilstoši Bauskas novada pašvaldības nolikumam par līdzfinansējuma piešķiršanu
sabiedrisko organizāciju iniciatīvu realizēšanai. Esam priecīgi, ka tā tika dota iespēja kolektīvam iegūt pamanāmu vizuālo tēlu- krekliņus un jakas ar skolas logo. Paldies!

Jaunos mūziķus atbalsta un ar viņiem kopā muzicē arī pedagogi Lauris Krasņikovs un Kristaps Lubovs.

Lai labi skan!

Close Menu