BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Spilgts iznāciens saksofonu mūzikas sadraudzības koncertā Jelgavā

9.februārī saksofona mūzikas sadraudzības koncerts notika Jelgavas Mūzikas vidusskolā. Tajā vienkopus muzicēja jaunie saksofonisti un pedagogi no sešām mūzikas skolām – Jelgavas Mūzikas vidusskolas, Jelgavas 4. vidusskolas, Iecavas Mūzikas un mākslas skolas, Salgales Mūzikas un mākslas skolas, Mārupes Mūzikas un mākslas skolas. Mūsu skolu šajā notikumā pārstāvēja pedagoga Kristapa Lubova audzēkne Everita Kampiņa.

Līdzās citu koncerta dalībnieku priekšnesumiem Everita izcēlās ar džeza manierē izpildīto Čārlija Pārkera skaņdarbu “Billie’s Bounce”. Meitene muzicēja tik pārliecinoši, meistarīgi un aizrautīgi, ka saņēma komplimentus no Jelgavas Mūzikas vidusskolas pedagogiem. Everita bija priecīga un pārsteigta par piedāvājumu apmeklēt konsultācijas un pēc mācībām Bauskas MMS turpināt muzikālo izglītību JMV.

Koncerta programma bija ļoti daudzveidīga – saksofonisti uzstājās individuāli, klausītājiem bija iespēja baudīt arī Iecavas Mūzikas un mākslas skolas un Jelgavas 4. vidusskolas saksofonu ansambļu sniegumu. Koncerta izskaņā muzicēja īpaši šim notikumam izveidotais apvienotais skolotāju kvartets.

Prieku par Everitas spilgto uztāšanos un koncertu pauda pedagoģe Ineta Rozentāle, kas bija klausītāju pulkā, kā arī atbalstīja mūsu saksofonisti. Priecājamies arī mēs un ceram, ka Everita izmantos piedāvājumu un iespēju!

Close Menu