BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Turpinājums un pirmie soļi Mākslas pasaulē – mācību gada sākums Mākslas mājā

2.septembrī sākās mācību gads arī Bauskas MMS Mākslas nodaļā. Svinīgais pasākums aktu zālē bija sirsnīgs un kupli apmeklēts. Tomēr vislielākais satraukums, protams, bija lasāms pirmklasnieku sejās – kā tas būs?

Skolas direktore, uzrunājot klātesošos, atgādināja pagājušā mācību gada labākos notikumus – panākumus konkursos un skatēs. Mācības uzsākušajiem 23 pirmklasniekiem tika vēlētas radošas gaitas visā skolas laikā. Saņemtais simboliskais molbertiņš lai ir kā talismans! Šogad būs divas pirmās klases, kuru audzinātāji būs Ainārs Pastors, direktores vietnieks un pedagogs, un pedagoģe Mārīte Šulce. Pasākumu vēl krāšņāku un svinīgāku padarīja muzikālie sveicieni no Mūzikas mājas. Par Zinību dienu mākslas nodaļā izvērstu materiālu un fotomirkļus lasi un skati arī bauskasdzive.lv rakstā “Piektdien mācību gadu sāk Bauskas Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi un pedagogi”.

Lai pirmie soļi mākslas pasaulē veiksmīgi un radoši, lai bagāts un saturīgs mācību gads visiem Mākslas nodaļas audzēkņiem un pedagogiem!

Close Menu