BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Jauns sākums Mūzikas mājā pulcē skolas saimi

Zinību diena Mūzikas mājā 2.septembrī bija vējaina, dzestra, nedaudz apmākusies, bet pamatā – saulaina un prieka pilna. Jauno mācību gadu ieskandināja vairāk nekā 30 pirmklasnieku čalas. Mācības uzsāks arī 7 sagatavošanas klases un 22 pirmsskolas audzēkņi. Svinīgo pasākumu apmeklēja arī esošie audzēkņi, viņu vecāki un pedagogi.

Skolas direktore Anita Velmunska, emocionāli vadot pasākumu, kopā ar vietnieci Initu Ideri-Bankavu, skolas saimē sirsnīgi uzņēma katru jauno censoni. Viņi saņēma nelielas dāvaniņas, kā arī laba vēlējumus. Direktore iezīmēja jaunā mācību gada plānus, neaizmirstot cildināt pagājušā gada lielākos sasniegumus – audzēkņu piedalīšanos konkursos un skatēs. Radoša darba un jaunu panākumu vēlējumu izteica arī Bauskas novada Izglītības nodaļas vadītāja Vija Ieleja.

Pirmklasnieki šajā dienā iepazinās ar savas izvēlētās programmas pedagogiem. Skolas direktore izteica prieku, ka darba gaitas savā absolvētajā skolā uzsāks klavierspēles pedagoģe Ieva Vaivare.

Kā ierasts, pirmo mācību gadu svinīgāku padarīja audzēkņu priekšnesumi- flautistu ansamblis, soliste Patrīcija Paula, saksofoniste Everita. Viņus atbalstīja koncertmeistares Evija Bonāte un Ineta Rozentāle.

Kad svinīgais pasākums jau bija izskanējis un audzēkņi devušies skolas klasēs uz atkalredzēšanās brīdi ar pedagogiem, sākās lietusgāze. Pēc tās skolas ēku sargājošā lokā ietvēra skaista dubultvaravīksne. Cerams, ka tā bija simboliska zīme, lai tikpat krāsains un pārsteidzošs būtu arī šis mācību gads!

Close Menu