BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Mācību gada noslēgumā – esam nosvērti!

Kultūras centrā, klātesot audzēkņu vecākiem un pedagogiem, 31.maija pievakarē atkal pēc divu gadu pārtraukuma notika gaidītākais Bauskas MMS pasākums – “Kilograms mūzikas un mākslas”. Simbolisko Aināra Pastora dizainēto un veidoto balvu saņēma audzēkņi, kam vislabāk veicies dažādos konkursos, kā arī ikdienas mācību darbs darīts ar vislielāko atbildības izjūtu.

Uzteikt jaunos talantus bija ieradusies Bauskas novada Izglītības nodaļas vadītāja Vija Ieleja. Viņa sacīja, ka katrā apbalvojumā slēpjas arī kārtīgs kilograms pacietības, darba, veiksmes un atbalsta. Apbalvojumus saņēma pedagogi Lāsma Kondrāte, Olita Dzelzkalēja, Aija Ušerovska, Svetlana Rājeva, Mārīte Šulce, Signe Pansova, Ineta Rozentāle, Ikars Ruņģis, Lauris Krasņikovs un skolas direktore Anita Velmunska. Viņa pauda prieku un lepnumu par katru audzēkni, kas tika apbalvots. Šogad tika sadalīti 87 “kilogrami” apbalvojumu. Par saviem audzēkņiem priecājas gan pedagogi, gan viņu vecāki, kas arī šajā reizē tika godināti un aicināti būt līdzās balvas saņemšanas brīdī.

Šī bija viena no retajām reizēm, kad skolas pasākumā nemuzicēja paši audzēkņi, izņēmums bija vienīgi topošā pianista Enzo priekšnesums pašā apbalvošanas sākumā. Pārējā daļā muzicēja viesmākslinieki – Jelgavas MV džeza kvintets. Notikuma vizuālo fonu veidoja Mākslas nodaļas audzēkņu darbu reprodukcijas.

Direktores vietniece Inita Idere – Bankava pauda gandarījumu par sasniegumiem ikkatrā jomā, vēlēja krāt spēku vasarā, lai turpinātu ceļu mūzikā un mākslā jau nākamajā izglītības pakāpē. Noslēgumā tapa kopbilde, bet pārējie foto tiks nosūtīti dalībniekiem idividuāli.

Lai visiem radoša atpūta vasarā!

Close Menu