BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Mākslas nodaļā – Ziemas skate, izstāde un lepnums par paveikto

Ieskaties galerijā, tad gūsi priekšstatu par to, cik daudz un kā strādājuši audzēkņi 1.pusgadā. 21.decembrī skolas pedagogi un vadība vētīja padarīto. Ir gandarījums un prieks par paveikto!

Pedagogiem Mākslas nodaļā ir ar ko lepoties – audzēkņu sasniegumi dažādos konkursos un skatēs (tie aprakstīti jau iepriekš), rūpīgs ikdienas darbs. To vislabāk darījuši audzēkņi, kas saņēmuši teicamus un izcilus vērtējumus. Tie ir: 1.A kl. — Laurai Jasmīnai Auzānei, Evelīnai Krūklei, 1.B kl. — Līvai Grosbergai, Nikolai Kretulniecei, 2.A kl. — Katei Aleksandrai Balgalvei, Nikolai Galiginai, Kalvim Šķenderim, 2.B kl. — Paulai Rodevičai, 2.C kl. — Martai Ščegoļevai, Karlīnai Taškānei, 3.A kl. — Loretai Kuprinskai, 3.B kl. — Evelīnai Duntavai, Evelīnai Martai Lepsei, Agnesei Leveikai, 4.A kl. — Karlīnai Annai Macionei, Nikolai Nātrai , 4.B kl. — Laumai Šķenderei,. 5. B kl.— levai Billei, Ancei Ērikai Ezeriņai, 6. A kl. — Aleksai Balinskai, Alisei Beķerei, Kristai Kārkliņai, Lindai Lakstīgalai, Katrīnai Veinbergai, 6.C kl.— Esterei Kampusei .

Atzinības vērtas ir arī izstādes un citi pasākumi, kuros piedalījušies audzēkņi un pedagogi. Tad prasījis mīlzīgu enerģiju un radošumu. Lūk, kādas ir šīs aktivitātes: 5. klases audzēkņu kompozīcijas darbu izstāde „Uguns liesmas stilizācija“ Mákslas nodalas 1. stāva foajē (10 darbi,     skolotāja Signe Pansova); foto izstāde Mākslas nodaļas 1. st. foajē (skolotājs Ģirts Donerblics); izstāde Mākslas nodaļas zāles skatlogos „Atbalstām Ukrainu! “ (skolotāja Olita Dzelzkalēja); izstāde Mākslas nodaļas 1. st. foajē „Valsts konkursa 1. kārtā atzinību guvušie un 1.kārtai izvirzītie darbi“ (skolotājas Aina Ušča un Aija Ušerovska); izstāde „Latvijas karogs“ 1. st. gaitenī; kompozīcijas darbu izstāde (skolotāja Aija Ušerovska); izstāde „Ziemas tērpi“ 1. st.foajē; darbs materiālā — audums darbu izstáde (skolotāja Signe Pansova); visu klašu audzēkņu un sagatavošanas grupas audzēkņu darbu izmantošana Bauskas Mūzikas un mākslas skolas koncerta „Miers iekš katras sirds“ Bauskas KC skatuves noformējumam 16.XII ; audzēknu darbu eksponēšana Ziemassvētku tirdziņā Bauskas KC. 16.XII ; izstāde Mākslas nodaļas darbnīcās, gaiteņos un 3., 4. st. foajē; Atvērto durvju diena un Lielā Ziemassvētku izstāde 22. decembrī. Iespaidīgi, vai ne?

Līdzās cītīgam darbam skolā apmeklētas arī mākslas izstādes Rīgā un citur, pedagogi pilnveidojuši un papildinājuši savas zināšanas kursos un meistarklasēs.

Ziemassvētku dāvana no Mākslas nodaļas visiem, kas vēlas to saņemt – iespēja 22.decembrī izstaigāt un aplūkot visus Ziemassvētku izstādē izliktos darbus. Izmantosim to!

Close Menu