BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Upmalas ielā – Gaismas ceļš un mūzika

Turpinās Bauskas MMS vadības un darbinieku centieni skolas “ārtelpu” padarīt skaistāku un skanīgāku.

Tā jaunais vides objekts “Skansēta” pie Mūzikas mājas Upmalas ielā veiksmīgi iekļāvies Gaismas ceļā, kas vijas pa šo apkaimi. Kopīgiem spēkiem realizēta ideja par skolas izgaismošanu – gaismiņas rotā ne tikai brīvdabas izstādes stendus, bet arī skolas ēku un tuvumā esošos kokus. No sešiem vakarā teritorijā dzirdama arī Ziemassvētku laikam atbilstoša akadēmiskā mūzika.

Ieceres īstenošana ir bijusi skolas pedagogu, vadības un tehnisko darbinieku kopdarbs. Tas priecē pašus un pilsētas iedzīvotājus. Gada tumšākajā laikā ir vēl viena izgaismota, muzikāla pilsētvides vieta, ko iekļaut pastaigu maršrutos. Novembrī izveidotā brīvdabas izstāde jau kļuvusi par iecienītu pastaigu mērķi daudziem baušķeniekiem. Prieks, ka Mūzikas mājas apkaimi ieteikts apmeklēt arī Bauskas KC organizētajā Gaismas parādē. Mūsu objekts ieguvis nosaukumu “Mūzikas skaņas”.

Skolas direktore Anita Velmunska ir priecīga, ka idejas iespējams realizēt pašu spēkiem, tālab īpaša pateicība Mārim Slokam un Valdim Raisteram.

A.Velmunska ļoti cer, ka arī tiem ļaudīm, kas diemžēl paguvuši sabojāt vairākus izstādes stendus ielas pusē, izdosies atrast svētku prieku citā veidā, nepostot skolas apkārtni un objektus tajā.

Bauskas MMS kolektīvs novēl saviem audzēkņiem, viņu vecākiem un visiem Bauskas iedzīvotājiem gaišus mirkļus pirmssvētku un svētku laikā!

Close Menu