BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Zīmējumi ir ceļā uz Taivānu

Bauskas mūzikas un mākslas skolas (BMMS) mākslas nodaļa 27. martā uz Taivānas 51. Pasaules bērnu zīmējumu konkursu nosūtīja 10 audzēkņu darbus. Elizabete Bidzāne, Andželika Jakuboviča, Beatrise Bula, Alīna Kučmasova un Sofija Anna Strazdiņa konkursa zīmējumus izstrādāja skolotājas Mārītes Šulces vadībā, bet Lindas Lakstīgalas, Rodrigo Galana, Alīnas Vilciņas, Luīzes Burmistrovas un Martas Spruntules skolotāja ir Olita Dzelzkalēja.

Darbos audzēkņi atainoja ģimenes tradīcijas, Ziemassvētku svinēšanu, draugus, mīļdzīvniekus. Konkursa rīkotāji nenosaka konkrētu tēmu, to dara skolotāji, uzklausot bērnu stāstus par brīvā laika nodarbēm mājās vai draugu lokā.

Iepriekšējā Taivānas zīmējumu konkursā Olitas Dzelzkalējas un Mārītes Šulces sešiem audzēkņiem piešķirti atzinības diplomi. Par to BMMS mājaslapā informējām uz zīmējumus publicējām šī gada janvārī. Taipejas misija Latvijā laureātus, skolotājus un vecākus  aicināja ierasties apbalvošanas ceremonijā Rīgā, kas bija plānota šī gada maijā. Tagad pasākums ir pārcelts.

Godalgotas vietas BMMS mākslas nodaļas audzēkņiem tika piešķirtas arī vairākos citos šīs desmitgades Taivānas Pasaules bērnu zīmējumu konkursos.

Close Menu