BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Evelīna Krūkle saņem Atzinību

Pedagoģe Svetlana Rājeva un skolas kolektīvs līdz ar viņu priecājas par Evelīnas Krūkles sasniegumu konkursā “Skaņu palete”, par ko jau vēstījām iepriekš šeit. Skolotāja informē, ka nu svinīgos apstākļos saņemts arī Atzinības apliecinājums.

S.Rājeva stāsta: “27.martā Bauskas novada laureātes – Evelīna Krūkle no Bauskas MMS un Krista Koroļova no Pilsrundāles vsk. struktūrvienības MMS kopā devās uz šķiedrmākslas konkursa “Skaņu palete” apbalvošanas pasākumu Mārupes mūzikas un mākslas skolā. Skolas zāli pieskandināja Mazās kamermūzikas festivāls, kura laikā tika godināti konkursa laureāti un pedagogi. Evelīna atzīst, ka nav bijusi pārsteigta par iegūto Atzinību, jo talantīgajai meitenei to jau ir ļoti, ļoti daudz, bet nākamajā konkursā gan kārojas iegūt godalgotu vietu. Evelīna ļoti lepojas ar saviem panākumiem un apņēmusies radīt arvien skaistākus darbus. Ar milzīgu interesi un vērību apskatīta konkursa darbu izstāde “Meža serenāde”. Pēc apbalvošanas pasākuma viņa ar lielāko prieku darbojās J.Tropa vadītajā meistarklasē, izmēģinot jaunas krāsas un tehniku.

Konkursam šogad tika iesūtīti 214 darbi no 62 mākslas skolām, klātesošie žūrijas pārstāvji atzina, ka izvērtēt nudien ir bijis sarežģīti, kā arī novēlēja audzēkņiem saglabāt savu radošumu un arī turpmāk darboties dažādās tekstila tehnikās, ar to bagātinot savu mākslas dzīvi.”

Close Menu