BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Koncerts Vecumniekos pa ceļam uz konkursu Jelgavā

Vecumnieku MMS organizētajā Pūšaminstrumentu un Sitaminstrumentu spēles audzēkņu draudzības koncertā 22.janvārī sastapās līdzīgi domājoši un plānojoši trīs mūzikas skolu pārstāvji. Viņus un viņu pedagogus vienoja kopīgs muzicētprieks un vēlme uzstāties. Bauskas, Ķekavas un Vecumnieku mūzikas un mākslas skolu audzēkņi slīpēja un rādīja publikai un viens otram savu meistarību un gatavības pakāpi Valsts konkursam. Šis svarīgais un atbildīgais pasākums notiks Jelgavā no 29.-31.janvārim.

Vecumniekos savu sniegumu rādīja pedagoga Ikara Ruņģa audzēkņi Iveta Kisiļeva, Olivers Stapkēvičs un Gustavs Ūdris, pedagoģes Intas Paulas Briņķes audzēkne Ramona Balakāne, pedagoģes Lauras Meždreijas audzēknes Amanda Pučure, Elza Maldute un Elza Urtāne, pedagoga Kristapa Lubova audzēknis Artis Vecvagars un pedagoga Aigara Dziļuma audzēkņi Eduards Niedra, Sandris Vecvagars un Pauls Nākums. Viņu koncertmeistares bija Ineta Rozentāle, Evija Bonāte un Ieva Vaivare.

Skolas direktore Anita Velmunska un viņas vietniece Inita Idere – Bankava, kas atbalstīja mūsu audzēkņus un baudīja koncertu klātienē, novēl tā dalībniekiem no visām trim mūzikas skolām labus panākumus Valsts konkursā un saka mīļu paldies Vecumnieku MMS kolektīvam (direktores Ivetas Lavrinovičas personā !) par skaistajiem svētkiem, ko kopā izdevās radīt!

Close Menu