BAUSKAS MŪZIKAS UN MĀKSLAS SKOLA

Bauskas pilī satiekas draugi no Biržiem, Mazsalacas un Bauskas

Mums daudz draugu. Tik daudz, ka Bauskas pili varam kopā pieskandināt un Ziemassvētku gaidīšanas laiku atklāt. Atklāt ar trīs orķestru jaudīgajām skaņām, un darīt to starptautiski un starprepublikāniski! Birži (V.Jakubeno MS pūtēju orķestris, Gitas Korsakas un Rima Venskiene), Mazsalaca (Youth Band, Kristaps Lubovs) Bauska (MMS pūtēju orķestris, Aigars Dziļums). 2.decembrī šie visi kolektīvi un kupls skatītāju un klausītāju pulks bija kopā, lai muzicētu, klausītos un lepotos.

Katra kolektīva rokraksts un sniegums bija atšķirīgi . Biržu pūtēju orķestra izpildījumā dzirdējām svinīgu un klasisku mūziku. Mazsalacas “Youth Band” no sava pūra klausītājiem piedāvāja popmūzikas pārlikumus šādam instrumentu sastāvam, bet Bauskas MMS orķestris gremdējās atmiņās par šogad Dziesmu svētku koncertos izpildītajiem skaņdarbiem. Koncerta izskaņā viss instrumentu spēks skanēja vienkop – lielajā koporķestrī.

Bija svinīgi, skaisti un vareni!

Milzīgs paldies mūziķiem, kolektīvu vadītājiem un jo īpaši – Bauskas pils darbiniekiem Elīnas Jegorovas personā par atbalstu un māju sajūtas radīšanu!

Close Menu